Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • The Lounge
  • Community
    • Pre-Sales Questions
    • Support
    • The Marketplace
    • Contribute
    • Show Off
    • Feature Requests
    • Bugs
    • Contests
  • Developer Corner
    • General
    • Extensions
  • BlestaStore's Forum
  • BlestaStore's BlestaCMS
  • BlestaStore's Resellers
  • BlestaStore's BlestaForums
  • BlestaStore's Promotions
  • CubeData's Official Announcements From CubeData
  • CubeData's Peer Support
  • CubeData's Resellers
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Blesta Addons's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Wire


Location


Interests

Found 10 results

  1. Hi! My order form works great until I add a package, once a package is added I get a ERR_TOO_MANY_REDIRECTS upon clicking the order nav link. I've tried to disable cloudflare ssl rules and are running on http only for debugging purposes trying to fix this issue. Am I missing something? Regards, Sixten Peterson
  2. It has come to our attention that under some circumstances in Blesta 4.7.0 (e.g. when a client is adding an addon service through the client interface) users can receive a fatal error "Undefined property: Services::$Clients on line 5159 in path_to_your_blesta\app\models\services.php". This is a bug that will be resolved in 4.7.1 (CORE-3271). You can fix this issue by changing app/models/services.php lines 5112-5114 from if (!isset($this->Packages)) { Loader::loadModels($this, ['Packages', 'Clients', 'ClientGroups']); } to Loader::loadModels(
  3. Periodically, when I login to Blesta, it reports "Your license successfully revalidated. Please log in." I then have to login again - is this really necessary? It seems to be a needless aggravation. Additionally, I have a lifetime license, why is Blesta validating my license if it's perpetual?
  4. Upon trying to use VestaCP module 1.10 on the latest Blesta release I get the error: "An internal error occurred, or the server did not respond to the request." I've also allowed all UDP/TCP on my Debian server's firewall running VestaCP. Also I've confirmed all module details are correct. Can anyone confirm this is up to date and works at all with Vesta? If so, do you have any idea what could be wrong?
  5. when change before date bug found. ============================= customer last date is 20-1-2018 normally 10 days before invoice send set but i think and change 12 days before send invoice than on night these three invoice generate for 1 service.
  6. adrzei

    Rounding errors

    Hello, With the last annual financial statement we found some rounding errors in our outgoing invoices (15-20%). Example (negative invoice): Correct calculation: -0,1103 * 1,19 = -0,1313 = -0,13 Example (positive invoice): Correct calculation: 16,18 * 1,19 = 19,2542 = 19,25 How are these values calculated?
  7. Hi, When a customer is deleted, his or her contacts should also be deleted from the database. I am missing the database dependency between clients and contacts table? Why is there no dependency for such cases? PS: It should also be checked whether there are further dependencies missing in other places and thus data corrupt.
  8. Blesta won't output anything to php error log even with Error Reporting set to -1 I cannot even figure out why I don't get any output as to why my scripts return a 500 error when blesta won't tell me anything. Blesta v4 beta 5 is the one I am using.
  9. Doug found a white page, and the error when error_reporting is on, is the following: Undefined variable: e The same as what happened on our PHP7 testing. Pages effected: /admin/settings/company/general/localization/
  10. Hey All, I was having a problem with the "Pay Now (No Login Required)" link being broken when using the default email templates. While the documentation says to use the full filesystem path for the "Root Web Directory", that causes the URLs in my invoice emails to include the full file system path in the URLs. See here: http://docs.blesta.com/display/user/System+%3E+General -> "Root Web Directory The full server path to the web directory where Blesta is installed." Other searches in the forum seemed to confirm the use of the full server path. Am I alone in seeing this? If
×
×
  • Create New...