Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'piping'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • The Lounge
  • Community
    • Pre-Sales Questions
    • Support
    • The Marketplace
    • Contribute
    • Show Off
    • Feature Requests
    • Bugs
    • Contests
  • Developer Corner
    • General
    • Extensions
  • BlestaStore's Forum
  • BlestaStore's BlestaCMS
  • BlestaStore's Resellers
  • BlestaStore's BlestaForums
  • BlestaStore's Promotions
  • CubeData's Official Announcements From CubeData
  • CubeData's Peer Support
  • CubeData's Resellers
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Blesta Addons's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Wire


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hi, Because my email server is hosted on a different server than Blesta I have to setup remote email piping. I will of course use SSL, but I’m trying to decide if I choose POP vs IMAP. From my understanding IMAP is a modern protocol and has the advantage of keeping all emails stored on the email server. Using POP emails after piping would be deleted from the email server. This can be a bad thing in terms of wanting to keep multiple copies of the emails, but can be an advantage in terms of security because a hacker with access to the email server will not have access to the emails. What do you think? What are you using? Would really appreciate any advise. Thanks!
  2. STEP 1 - Go to Admin --> Support --> Departments --> Edit --> Piping configuration text field There is a sample line of code that is generated ... /usr/bin/php /home/username/support.mywebsitename.com/sub_folder/plugins/support_manager/pipe.php plugin/support_manager/ticket_pipe/index/1/ Use /usr/local/bin/php instead of /usr/bin/php STEP 2 - Open up C-Panel and go to "Global Email Filter" 1) - Give it a title 2) - Use " to " and " contains " from the dropdown menu 3) - Insert your email address ( the one you are using for the "Departments" within Blesta ) 4) - Go to " Actions " and choose " Pipe to a Program " 5) - Use the following sample path ( modify as needed per your Blesta installation location ) /usr/local/bin/php /home/username/support.mywebsitename.com/sub_folder/plugins/support_manager/pipe.php plugin/support_manager/ticket_pipe/index/1/ 6) - Open up your FTP program, go to " /plugins/support_manger " and give the " pipe.php " file a permission of 755 7) - All done ! =========================== Now the emails from generic email providers ( yahoo, gmail, hotmail, aol ) get piped into my support ticket system. =========================== STEP 3 - ADDITIONALLY, you can setup the "Mobile Emails" within Blesta and C-Panel, so that the tickets will get sent as "Text Alerts" to your phone. See Mobile Ticket ( SMS Text Alert ) setup instructions at.. ========================== Hope This Helps.
  3. Hello, I am having some issues with piping on a new installation on a cPanel server - based on the logs, test messages appear to be piping correctly. PHP Version 7.0.19, it's a secondary installed so the proper shebang (#!/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/bin/php -q) was added to pipe.php, also pipe.php is 777. Any ideas? All looks good yet no tickets are being opened in Blesta. Thanks, Mark Delivery Event Details Event: success Sender User: -remote- Sender Domain: Sender: [email protected] Sent Time: May 21, 2017 6:42:18 PM Sender Host: mail-yw0-f173.google.com Sender IP: 209.85.161.173 Authentication: localdelivery Recipient: [email protected] Delivered To: |/home/hostingdomain/public_html/my/plugins/support_manager/pipe.php Delivery User: hostingdomain Delivery Domain: hostingdomain.com Router: virtual_aliases_nostar Transport: virtual_address_pipe Out Time: May 21, 2017 6:42:18 PM ID: 1dCcMr-0004zn-F9 Delivery Host: localhost Delivery IP: 127.0.0.1 Size: 2.43 KB Result: Accepted
  4. I'm having trouble setting up the forwarder in cPanel as nothing seems to work. I tried both /usr/bin/php /home/username/public_html/blesta/plugins/support_manager/pipe.php /usr/local/bin/php /home/username/public_html/blesta/plugins/support_manager/pipe.php Blesta is in a subfolder named 'Blesta'. The error message I get is Action: failed Final-Recipient: rfc822;|/home/USERNAME/usr/local/bin/php /home/USERNAME/public_html/blesta/plugins/support_manager/pipe.php Status: 5.0.0 The path to pipe.php is correct - what else could be wrong? I also checked with my host & confirmed that Mailparse is installed & active.
  5. i tried to configure mail piping for support departments but i can't change php path currently i have multiple php in my vps, /usr/bin/php - /usr/bin/php54m-cli - /usr/bin/php56m and /usr/bin/php70m i can't install pecl-mailparse with current php [[email protected] member]# yum install php-pecl-mailparse Loaded plugins: fastestmirror, presto, priorities, protectbase, replace Setting up Install Process Loading mirror speeds from cached hostfile * mratwork-epel: mirror.datto.com * mratwork-ius-stable: mirror.symnds.com * mratwork-webtatic: us-east.repo.webtatic.com 0 packages excluded due to repository protections Resolving Dependencies --> Running transaction check ---> Package php-pecl-mailparse.x86_64 0:2.1.5-2.el6 will be installed --> Processing Dependency: php(zend-abi) = 20090626 for package: php-pecl-mailparse-2.1.5-2.el6.x86_64 --> Processing Dependency: php(api) = 20090626 for package: php-pecl-mailparse-2.1.5-2.el6.x86_64 --> Running transaction check ---> Package php-common.x86_64 0:5.3.3-47.el6 will be installed --> Processing Conflict: php56u-common-5.6.22-2.ius.el6.x86_64 conflicts php-common < 5.6 --> Processing Conflict: php56u-gmp-5.6.22-2.ius.el6.x86_64 conflicts php-gmp < 5.6 --> Finished Dependency Resolution Error: php56u-gmp conflicts with php-common-5.3.3-47.el6.x86_64 Error: php56u-common conflicts with php-common-5.3.3-47.el6.x86_64 You could try using --skip-broken to work around the problem You could try running: rpm -Va --nofiles --nodigest but the pecl-mailparse already installed in php56m here is from my phpinfo how can i change the piping configuration path to /usr/bin/php56m-cli /home/username/hostmikro.id/member/plugins/support_manager/pipe.php plugin/support_manager/ticket_pipe/index/1/ in admin_departments page, the piping configuration box has "readonly" tag tooltip says "Set your piping path as shown, but be sure to update it to point to where PHP is installed if it differs from what is shown." how can i 'point to where php is installed' if the form is just 'readonly' ? thank you
  6. jmf421

    Email Piping

    I am testing out the email piping features from the customers end and it doesn't seem to be working. When I am acting as the customer and hit reply to the email I received it just sends an info back to [email protected] but does not actually add that response into the ticket. Any help would be much appreciated!
  7. I'm back again Im trying to get ticket email replys through to my support manager. I presume as i'm using the IMAP option, the email piping threads don't apply to me, at least the documentaion suggests this. In my department settings I have added an email and IMAP settings for an email i control; (the root domain, but not my blesta subdomian) for exapmle [email protected] My blesta install is at hosting.mydomain.com I assume as IMAP settings don't not care what the domain is, so long as the settings are correct. Is that right? So assuming my settings are correct... I use zoho for the email in question. Email: [email protected] Username: [email protected] Pasword: *************** SSL (port) 993 Host (IMAP server) imap.zoho.com The settings work on a client. so im sure it not a settings issue. However cron never works, just the same since I started testing my support manager setup. The 5 min cron for download tickets has never ran, all other cron tasks are fine, but this just keeps trying to run and the little animation keeps whirring around. When i look in cron logs there is nothing there about support emails. any ideas? PS I have deleted all the database entries in cron_task ID 19 as per this thread http://www.blesta.com/forums/index.php?/topic/4168-support-department-imap-not-working/?hl=imap%20support But still not working.
×
×
  • Create New...