Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cyberpanel'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • The Lounge
  • Community
    • Pre-Sales Questions
    • Support
    • The Marketplace
    • Contribute
    • Show Off
    • Feature Requests
    • Bugs
    • Contests
  • Developer Corner
    • General
    • Extensions
  • BlestaStore's Forum
  • BlestaStore's BlestaCMS
  • BlestaStore's Resellers
  • BlestaStore's BlestaForums
  • BlestaStore's Promotions
  • CubeData's Official Announcements From CubeData
  • CubeData's Peer Support
  • CubeData's Resellers
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Blesta Addons's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Wire


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I have added the cyberpanel.zip module and installed it. I have added the server. But when a client create a website. It doesn't seems to work. Neither a new user is created. I only added the server and I have added the correct login details in cyberpanel module. I can confirm it. I'm using CyberPanel Latest Version 1.9 I don't see websites being created in cyberpanel but only in Blesta.
  2. A new CyberPanel alpha module is available. To install, download the attached cyberpanel.zip and unzip the file. Upload the cyberpanel directory to ~/components/modules/ and go to Settings > Company > Modules to install it. Any comments or suggestions, please post them below. cyberpanel.zip
×
×
  • Create New...