Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'enom'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News
    • The Lounge
  • Community
    • Pre-Sales Questions
    • Support
    • The Marketplace
    • Contribute
    • Show Off
    • Feature Requests
    • Bugs
    • Contests
  • Developer Corner
    • General
    • Extensions
  • BlestaStore's Forum
  • BlestaStore's BlestaCMS
  • BlestaStore's Resellers
  • BlestaStore's BlestaForums
  • BlestaStore's Promotions
  • CubeData's Official Announcements From CubeData
  • CubeData's Peer Support
  • CubeData's Resellers
  • ModulesGarden Club's Topics
  • Blesta Addons's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Wire


Location


Interests

Found 6 results

  1. I have setup the enom module for both the live and sandbox environments and get no issues at this time which seems to point to the ID, password and setup at enom all being correct as it fails if I intentionally enter bad data. I have then setup packages to use the module and when I try to test the order form it seems to work fine if I pick "transfer" of a non existent domain name but it obviously does not do any checks at this time but if I pick "Check Availability" it always comes back with Not Available. My PHP is very rusty but I added a couple of lines to display the Enom respon
  2. In v. 3.6.1, the eNom module lists an API key field, which actually should be relabeled to "Password" and changed to a password type input field on the form. The password should be masked on the Installed Modules -> Manage eNom screen. It seems like a really bad idea to have the user's eNom password in the clear like that.
  3. I migrated my data into a trial version of Blesta using the Import Manager, I have the eNom module installed and configured, I've created a package group called "domains," and I've set up a package for each TLD we need in the domains group. Now I'm trying to figure out from the documentation how to get my clients' domains set up. Most of my clients in WHMCS have at least one domain registered. They didn't make it in the migration as services, so I guess I need to set them up manually; however, I don't see any way to do it and make the next invoice coincide with when the domains are due to rene
  4. The following change will prevent an error if, for some reason, Enom is only returning one nameserver, which happened me today. if ($response->status() == "OK") { $data = $response->response(); if ( isset( $data->dns ) && is_array( $data->dns ) ) { foreach ($data->dns as $ns) $vars->ns[] = $ns; } } Blesta Version 3.6.1 Enom (ver 2.2.1) File: components/modules/enom/enom.php Line: 1151
  5. Morning, I have clients requesting org.uk domains, however, org.uk domains don't seem to be supported by your ENOM module, although they are supported by Enom themselves (I've had to manually register them). This is quite urgent, at least for myself, who are losing customers or creating a bad impression due to the lack of support. Please respond as soon as possible, thank you.
  6. Either I am losing my mind or this support doc has wrong information: http://docs.blesta.com/display/user/Selling+Domains There are no modules for domain registration showing up on my trial installation. Please advise?
×
×
  • Create New...