Jump to content
  • 0

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
8 hours ago, mukesh said:

issue resolved

---

when customer signup  

and they use special character in there addresss e.g: ,[]
when i edit there address line and remove its working
and domain activated
 
 

After you updated the picture ; it appear the error well, is the address, it has a invalid character . Logicboxes not accept Unicode character, olny asci  .

 

this is related to logicboxes core module, we have this fixed in our logicboxes reloaded module .

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 4/15/2018 at 2:39 PM, Blesta Addons said:

After you updated the picture ; it appear the error well, is the address, it has a invalid character . Logicboxes not accept Unicode character, olny asci  .

 

this is related to logicboxes core module, we have this fixed in our logicboxes reloaded module .

What did you do to fix this? Bracket characters (i.e. "[" and "]") are valid ASCII characters, so does Logicboxes define a set of valid characters suitable for the address fields?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 hours ago, Tyson said:

What did you do to fix this? Bracket characters (i.e. "[" and "]") are valid ASCII characters, so does Logicboxes define a set of valid characters suitable for the address fields?

i remove , [ ]

from address

than its working no customer  id error shown.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...