Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Stu

4.2.2 Nginx Installation

Question

Hi All,

I'm coming back to my blesta project again after a long time away.

We are now on v4.2.2 and my previous method of getting blesta working on Nginx no longer appears to work.

I have removed Blesta's .htaccess file from the Blesta root dir, now I'm redirected to this...
https://mysite.com/blesta/index.php/install

I think the fix for this used to be...

Next, update /lib/init.php and make the following change:

// define("HTACCESS", file_exists(ROOTWEBDIR . ".htaccess"));
define("HTACCESS", true);

but this line no longer appears in /lib/init.php

so is there a new fix for this or is this no longer needed and I need to do something different or am I way off and have missed something else?

 

Thanks all :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The equivalent of the change you mentioned would be to update /core/ServiceProviders/MinphpBridge.php and change:

$htaccess = file_exists($rootWebDir . '.htaccess');

to

$htaccess = true;

That said, I have not tested this with Nginx and am not sure whether this will work for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 6/11/2018 at 1:06 PM, Tyson said:

The equivalent of the change you mentioned would be to update /core/ServiceProviders/MinphpBridge.php and change:


$htaccess = file_exists($rootWebDir . '.htaccess');

to


$htaccess = true;

That said, I have not tested this with Nginx and am not sure whether this will work for you.

This works in Nginx.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×