Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Gabriel Gutierrez

Changing Language does not work

Question

Hi,

I have recently installed Blesta, I have clients who only know spanish, I was able to install spanish into Blesta but for some reason when changing the language in the client account it doesn't work, neither does when creating a new client and selecting spanish as the language for that account. I was only able to set spanish under Settings -> General -> Localization, but the problem with that is that it sets spanish as the primary language for the whole Blesta program. I don't know what I am doing wrong or how to fix this. I hope someone will be able to help me with this.

Regards,

Gabriel

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I just tested this and didn't encounter that issue. One thing to consider is that if you are an admin whose language is set to English, you will see English even when you log in as a client whose language is set to Spanish. The client will see Spanish when they explicitly log in to their account (i.e. when you are not an admin masquerading as a client).

Another thing to consider is that when the language has not been completely translated in Blesta, there may be definitions that do not exist in Spanish, and so they will fallback to English.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...