Jump to content
Sign in to follow this  
AlexF

Payment issues in 4.7.1

Recommended Posts

Hello.

After update from v 4.6.. to 4.7.1 Authorize.net payment gateway and non merchant gateways (eg PayPal) stopped working. However the new Stripe Payments gateway works well.

While trying to process a payment with Authorize.net we getting this error "An error occurred when processing the request with the gateway. The payment gateway returned an error when processing the request."

Please advise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should take a look at the gateway logs under Tools > Logs > Gateway, and click a row for Authorize.net or any of the other failing gateways to look for errors.

Since Authorize.net and Stripe Payments are merchant gateways, you can only use one of them for a selected currency. If you happened to change from one to the other for a particular currency, then any pre-existing payment accounts on the old gateway could not be processed by Blesta for the new gateway. If that is the case, you should create a new payment account for the client to pay using the new gateway.

There was an issue resolved in CORE-3280 for v4.7.1 to address a problem completing payment using a non-merchant gateway. I'm not aware of that issue still persisting. What is the issue you encounter exactly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

"If you happened to change from one to the other for a particular currency, then any pre-existing payment accounts on the old gateway could not be processed by Blesta for the new gateway. If that is the case, you should create a new payment account for the client to pay using the new gateway."

It's helped. Thank you Tyson.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...