Jump to content
  • 0
PPHosting

Square Payment Gateway Issues Not Working

Question

Hi,

I have installed the Square non merchant gateway for payment processing.  I have an existing Square account and created the application within Square following the directions elsewhere in the forum.  I have the application ID, access token, and location ID information with the application set to use the Sandbox settings to ensure everything is working before going live.  I have filled in those fields after installing the module.  I have attached the image of getting to the point where I have the pay with Square button.  No matter what I do when I click the button, it appears that it is going to work but then just returns to the same pay with square button.  I have checked the logs and both say success.

This is from the log:

Input - /client/pay/confirm/
a:1:{i:0;a:3:{s:4:"name";s:10:"Invoice #7";s:8:"quantity";i:1;s:16:"base_price_money";a:2:{s:6:"amount";s:4:"2.50";s:8:"currency";s:3:"USD";}}}

Output - /client/pay/confirm/
N;

Any help to get the Square module working would be great.

Thank you.

square.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Based on the output, it looks like Square did not reply to the request. You may need to double-check your credentials. You could also try live credentials, but just not complete an actual payment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...