Jump to content
  • 0
Hosting Hangar

Can't add Centovacast Server

Question

I am trying to add a CentovaCast server but I keep getting the error: A connection to the server could not be established. Please check to ensure that the Hostname, Username, Port and Password are correct. All the details are correct and I can see activity in CentovaCast's logs. All the ports are open and I am using version 3.2.12.20191116.stable-529r4205 of Centovacast, version 1.5.0 of the CentovaCast module with Blesta 4.8.1

I have noticed that if I use a wrong password I'll get a slightly different error of: Invalid username or password A connection to the server could not be established. Please check to ensure that the Hostname, Username, Port and Password are correct. So I know it can connect and it can authenticate properly.

If you need more info let me know and I'll see what I can find.

 

Edit: I managed to get it to work. For some reason I had to create an account over on Centova cast then I tried adding it to Blesta again and it worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 3/22/2020 at 1:14 AM, Hosting Hangar said:

Edit: I managed to get it to work. For some reason I had to create an account over on Centova cast then I tried adding it to Blesta again and it worked.

Thanks for the update, glad to hear it's working!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...