Jump to content
  • 0

Settings for Email send to Admin


Question

Hi, i have search thru the docs & test a fresh trial setup but still not able to fix the email send to Admin issue. Maybe I did missed somewhere in the settings.

The problem is all email that should sent to Admin was not processed (not shown in email logs) such as new order, reg, etc2...All other email for clients (welcome, reg, order, cancel, payment, etc) working just fine & shown in logs and arrived in the mailbox.

Or is this something normal on blesta? I'm pretty sure that I missed something here but can't figure out where to look. Please if someone here can guide me on how to make the Admin notification email working... thanks so much!

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
On 2/26/2021 at 1:21 AM, domaingood said:

Hello you need to set up your SMTP server. You have to go you're settings and email settings setup your SMTP.

 

SMTP has been setup without problem. All email to client sent out successfully without issue and listed in the email log. Only email to Admin like order email not being sent..

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...