Jump to content
  • 0

Receiving Form Token is invalid when clicking link from automated emails


Question

Good morning, 

I have installed Blesta on a subdomain (billing.domain.com) and all appears to work well except when receiving an automated email from one of the templates. Upon clicking a link from an automated email and attempting to log in, I continually receive an error stating "The Form Token is Invalid". I've attempted some of the other recommended fixes in other discussions, but nothing seems to work. Additionally, I have an existing CPanel installation and am interested if Blesta automatically pulls in information from CPanel or if I need to recreate everything. I have read a good portion of the manuals, but did not see anything directly related to linking the two. Any insights are appreciated and thank you in advance for any time and effort spent with this request. 

 

Have a wonderful day!

BlestaError.png

Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...