Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Blesta Addons

/tools / Logs / Convert Currency Url Return 404 Error

Question

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

maybe i have found the probleme . nothing related to the plugin code .....

but i will make more profond analysis for this .

EDIT AND FIX :

the are no probleme with the code , is related to the plugin dir name "admin_tools" and routes .

i have renamed the plugin directory and updated all the path . and all is working .

THE BIG QUESTION NOW IS .

the tools link not working if the "admin_tools" plugin was installed or un-installed .

i believe the final solution for the future is fixing this bug

http://www.blesta.com/forums/index.php?/topic/2779-uninstalled-plugins-are-accessible-via-url/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You might have lost permission to the pages. I had that issue I ended up editing something in the database not sure what though I went though every thing I could relate to staff. Before editing the database I'd wait for a Blesta guy to reply with maybe a better way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You mentioned it has worked before. What since has changed?

 

It sounds like a web server misconfiguration. Blesta doesn't link to pages that don't exist (unless you change the routes), and if you didn't have permission to access those pages, they would show an error stating that fact rather than 404.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

this is related to admin tools plugins

http://www.blesta.com/forums/index.php?/topic/2925-admin-tools-plugin-edit-do-not-install/

normally if a plugin installed , how he can impact the blesta working rules ? also if the plugins is uninstalled how he can be related to blesta ?!!!!

there are something is related also with blesta not just the plugin

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

THE BIG QUESTION NOW IS .

the tools link not working if the "admin_tools" plugin was installed or un-installed .

i believe the final solution for the future is fixing this bug

http://www.blesta.com/forums/index.php?/topic/2779-uninstalled-plugins-are-accessible-via-url/

 

This problem may be resolved as apart of CORE-1321, in relation to a separate issue, since your plugin name conflicts with predefined routes set for Blesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×