Jump to content
  • 0
Stu

New Install Display Error

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well I couldn't figure this out, and the VPS was behaving a little strange in general so I deleted the server and created a totally new droplet.

I completed the installation exactly as I had done before and now everything is fine and working great.

Its perfectly possible that I missed something the first time round, I really dont think I did, but its possible.

Anyway, all working now

Thanks for your help guys :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Morning,

 

It looks like your CSS and images are not loading. Maybe a permissions issues or you forgot to upload the files / folder.

View the source on the webpage, and try to load a CSS file. See what the server response back with:
Example:
Visit: domain.tld/app/views/client/bootstrap/css/bootstrap.min.css

-Adam

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Adam said:

Morning,

 

It looks like your CSS and images are not loading. Maybe a permissions issues or you forgot to upload the files / folder.

View the source on the webpage, and try to load a CSS file. See what the server response back with:
Example:
Visit: domain.tld/app/views/client/bootstrap/css/bootstrap.min.css

-Adam

 

yep you're right, access denied.

very strange, I set things up the same as before (well obviously not lol)

I'll figure it out and post back here for others when i figure out what I did wrong :)

thanks for the tip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×